SEGRE
Ingredients per a 5 persones

Ingredients per a 5 personesCHUS CASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ingredients per a 5 persones  Un rap d’uns tres quilos; mig quilo de llagostins cuits i salats; quatre patates grans; dues cebes; quatre pastanagues grosses; un vas de vi blanc; sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva

A la peixateria, fem preparar el rap en dos lloms sense l’espina central. Escalfem el forn a 200 graus mentre tallem les patates, les cebes i les pastanagues a rodanxes ben fines, amb la mandolina. Pinzellem amb oli una safata de forn i hi posem les verdures a capes: patata, ceba, pastanaga, patata i ceba. Salpebrem cada capa i hi posem un fil d’oli. Hi afegim per sobre el vas de vi i ho posem al forn. Pelem els llagostins i els posem al damunt d’un dels lloms, tapant finalment amb l’altre llom. Lliguem bé el peix per tal que no surtin els llagostins. Salpebrem i reservem.

Quan les verdures estiguin ben tendres (punxem amb una agulla per comprovar-ho), hi posem el peix al damunt. Reguem amb una mica d’oli i li afegim un raig de vi blanc. Tapem amb paper de forn, per evitar que el peix quedi ressec, i posem al forn entre vuit i deu minuts.

Traiem el fil del rap, tallem amb cura i servim acompanyat de les verdures.

Ingredients per a 5 persones

Ingredients per a 5 personesCHUS CASTRO

tracking