SEGRE
Ingredients per a 4 persones

Ingredients per a 4 personesROSA CABISCOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES: 400 g de bolets camagrocs, frescos; 4 albergínies; 1 ceba; 1 tomata; 1 pastanaga; formatge ratllat; orenga, sal, oli. Preparació: 30 minuts. Temps cocció: 20 minuts per a l’escalivat i 15 minuts de forn.

Aquestes albergínies són una variant de les nostres albergínies farcides de verdures, que vam publicar fa un temps, però en

una versió un pèl diferent: utilitzem uns bolets fins i olorosos com els camagrocs, com a ingredient principal del farcit, i l’acompanyem de ceba, pastanaga, tomàquet i la mateixa albergínia.

Preparació:

Escalivem les albergínies al forn untades d’oli, fent prèviament un tall per evitar que s’obrin. Quan siguin cuites, les partim per la meitat i en traiem la carn amb cura perquè no es trenqui la pell. Reservem. En una paella, sofregim la ceba i la pastanaga, tallades petites. Afegim la tomata, també tallada petita. A continuació afegim els camagrocs, i continuem la cocció. Finalment, tallem la carn de l’albergínia i l’afegim a la paella. Acabem de coure. Amb aquest sofregit farcirem les pells de les albergínies.

Per sobre, va bé posar-hi una mica d’orenga i formatge. Ho decorarem amb un camagroc i ho posarem al forn fins que estiguin ben gratinades.

tracking