SEGRE
per a 4 persones

per a 4 personesROSA CABISCOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tallar 2 patates en forma de cubs, d’uns 4 cm cada cara (han de sortir 2 cubs per patata). Buidar-los mitjançant un estri de cuina de fer boles o un ganivet fi, amb cura de no trencar la patata.

Coure els cubs al forn, juntament amb la patata restant. Quan estiguin quasi fets, treure els cubs i reservar-los. Acabar de coure la patata sencera. A continuació, pelar-la i posar-la en un plat fondo i xafar-la amb una forquilla. Afegim la mantega, la crema de llet, una mica de tòfona i sal. Posar a l’interior dels cubs una mica del farciment de la patata, deixant un espai on càpiga l’ou de guatlla, que col·locarem a continuació.

Cobrir l’ou amb una mica més del farciment de patata i acabar amb formatge ratllat. Gratinar al forn uns minuts. Mentre cou, tallarem unes làmines de bròquil (nosaltres hem utilitzar una varietat de color lila, ecològica) i les courem un parell de minuts en el mateix forn o al microones, salats i tapats amb paper de forn perquè no s’assequin molt. Aquestes làmines amb aspecte de branquetes les utilitzarem com a decoració.

Servir calent. Amb aquests ingredients en surten 4 unitats.

tracking