SEGRE
Per als intrèpids

Per als intrèpids

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sempre hi ha una oportunitat per a la moda informal i les mirades còmplices al passat. Des de les parques còmodes i pràctiques que recorden l’estètica dels viatgers del segle XIX fins a les jaquetes de pilots d’aviació més intrèpids. Hi ha marques com G-Star o Peter Millar que saben reinterpretar el passat amb bon gust.

‘abstract badges’

Aquesta col·lecció de G-Star recupera les mítiquest jaquetes bomber i les acaba amb un conjunt de pedaços de color taronja que volen ser un homenatge a les mítiques insígnies que caracteritzen els motards i els aviadors. Versió en verd i en negre.

Qüestió de mida

Els pantalons s’escurcen i els abrics s’allarguen per donar un toc més desenfadat als total looks en negre. Les caçadores texanes clàssiques també s’enfosqueixen. El color va a càrrec de les bomber i de les camises desacomplexadament estampades. 

estil aventurer

Peter Millar aposta un disseny d’aparença informal. Les Allweather jackets estan fabricades amb un teixit altament transpirable i alhora resistent a l’aigua i el vent. Les butxaques d’inspiració safari aporten el toc aventurer.

tracking