SEGRE
Nou àlbum de Vetusta Morla

Nou àlbum de Vetusta MorlaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els madrilenys Vetusta Morla acaben de publicar el seu cinquè disc d’estudi, MSDL - Canciones dentro de canciones. En aquest nou treball, la banda d’indie-rock pren les cançons del seu darrer àlbum, Mismo Sitio, Distinto Lugar (2017), per reinterpretar-les, transformar-les i gravar-les de nou, “dotant-les d’una entitat nova”, segons declaren els seus components. El disc parteix de la idea que cada tema “no és el mateix segons les circumstàncies: segons qui el rebi, on s’escolti o en quin moment de la línia temporal, vital i emocional és interpretat o escoltat”, afegeixen.

MSDL - Canciones dentro de canciones es troba disponible tant en format digital com en físic en un pack únic que conté un vinil i un CD, amb il·lustracions de Gorka Olmo.

Vetusta Morla va nàixer a Tres Cantos (Madrid) fa més de 20 anys i actualment està conformat per Juan Pedro Martín, àlies Pucho (veu), David García el Indio (bateria), Álvaro B. Baglietto (baix), Jorge González (percussió), Guillermo Galván (guitarra) i Juan Manuel Latorre (guitarra i teclat).

tracking