SEGRE
Un retorn de cine dels U2

Un retorn de cine dels U2UNIVERSAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda irlandesa U2 torna a ser a la primera línia de l’actualitat musical internacional pel llançament d’un nou single titulat Your Song Saved My Life, primer material que publica el grup liderat per Bono en dos anys.La cançó forma part de la banda sonora de la pel·lícula animada dirigida per Garth Jennings Sing 2, i que arribarà als nostres cinemes amb el títol Canta 2! mitjançant Universal Pictures. L’estrena d’aquesta nova cinta cinematogràfica d’animació s’espera pels voltants dels dies de Nadal.

I, a més a més, el cantant de les eternes ulleres fosques serà l’encarregat de posar la veu a Clay Calloway, un dels personatges de la cinta. També s’hi podran sentir les veus d’altres grans figures de la música com Pharrell Williams o Halsey, que han col·laborat en aquest nou treball d’Universal Studios, i que s’espera que sigui una de les estrenes més emblemàtiques de les festes nadalenques.

La banda sonora també inclourà versions de temes tan coneguts dels U2 com Where the streets have no name, que serà interpretat per estrelles com Tori Kelly, Taron Egerton, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon i Nick Kroll. Tot plegat, l’expectació és màxima i Your Song Saved My Life està cridat a ser un èxit.

tracking