SEGRE

ROCK ELECTRÒNIC

La maduresa de Mónica Naranjo a 'Mimetika' El disc arriba en el millor moment vocal de l'artista

La maduresa de Mónica Naranjo a ‘Mimetika’    El disc arriba en el millor moment vocal de l’artista

La maduresa de Mónica Naranjo a ‘Mimetika’ El disc arriba en el millor moment vocal de l’artistaALTAFONTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mimetika és un àlbum fruit de l’evolució i la maduresa de l’artista Mónica Naranjo, caracteritzada per la seva versatilitat en multitud d’estils. Estem davant d’un àlbum de rock electrònic amb un so irresistible, que arriba en el millor moment vocal de d’una de les millors veus femenines de la música en castellà.

Per entendre el concepte de Mimetika i allò que amaga hem de desentramar la portada. Mimi Choi, una de les Make-Up Artist més reconegudes en aquest estil, és responsable d’aquesta obra art.

La canadenca ha sabut plasmar amb el seu maquillatge i una fotografia el nucli d’aquest disc que no és cap altre que Mónica Naranjo en essència amb totes les seves facetes, amb tots els seus personatges, on totes aquestes mòniques es mimetitzen en una i en reforcen el poder femení. “Mimetika és una feina que alhora que es dibuixa, em desdibuixa.

És un exercici de surrealisme, de contenció i exposició, de curs a la imaginació, de mesura improvisació, de no negar res a la meva part més onírica.”

tracking