SEGRE

Foo Fighters no es rendeix

Després de la mort del bateria diuen que continuen

Foo Fighters no es rendeix

Foo Fighters no es rendeixRAPH_PH / WIKIPEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 25 de març de l’any passat va morir el bateria de Foo Fighters, Taylor Hawkins, i després, la banda anul·lava la gira mundial prevista per al 2022 i se submergia en un dol silenciós que ningú no sabia com podia acabar. Els de Portland (Orlando, EUA) finalment han decidit trencar el silenci.

En un comunicat publicat a les xarxes socials reconeixen que “sense el Taylor mai no tornarem a ser la banda que vam fundar fa 27 anys i, sense el Taylor, ens convertirem en una banda nova”. Fundat a partir de les cendres de Nirvana –Grohl, el cantant i guitarra, era el bateria del trio de Seattle–, el grup de seguida es va situar entre els referents més potents del rock alternatiu dels anys noranta.

Amb una mitjana d’un disc cada dos anys, alguns dels àlbums més reeixits i populars de la banda són The color and the shape (1997), Echoes, silences, patience and grace (2007) i Concrete and gold (2017). Han guanyat diversos Grammy al millor disc de rock alternatiu, millor directe i millor vídeo, entre d’altres reconeixements.

Encara que el comunicat segueix sense esclarir qui serà el substitut de Taylor ni posar-se dates, el comunicat de Foo Fighters és una bona notícia per als milers de fans que tenen arreu del món.

tracking