SEGRE
Pop i rock, el punt de partida

Pop i rock, el punt de partidaSILDÀVIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda de Molins de Rei Sildàvia presenta el seu nou treball, Cartografia de la llum. Aquest disc arriba després de la publicació, fa any i mig, del seu doble EP de debut El capvespre dels déus.

El nou treball de Sildàvia ésun àlbum que no s’allunya estilísticament de l’anterior (rock progressiu, pop i folk) però sí que genera canvis d’una aproximació de la banda als ritmes més pop, sense renunciar al rock i a les guitarres. Un disc de cançons i amb un clar fil conductor, ja que suposa un punt de partida mentre que El capvespre dels déus feia més referència als finals.

A la banda no li agrada que qualifiquin el seu nou treball de postpandèmic i prefereix parlar d’una obra que marca el nou futur del grup. Cartografia de la llum és una recerca constant per tal d’arribar a la felicitat, tot i que pressentint que és un final que no es trobarà mai. Un treball que al cap i a la fi és una mena d’oda enèrgica a la vida però en totes les seves facetes, les bones i les dolentes. Un missatge alliberador i de celebració de l’existència, amb les seves llums i ombres.

Pop i rock, el punt de partida

Pop i rock, el punt de partidaSILDÀVIA

tracking