SEGRE
Google Duo

Google DuoSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa uns dies que els parlem de l’univers de Google i la gestió de la privacitat que en poden fer els seus usuaris. Avui girem una mica la mirada i tornem a parlar-los d’aplicacions i eines que ens poden facilitar diferents aspectes del nostre dia a dia, sempre que tinguin en compte el que vam veure sobre el control d’aquestes empreses sobre nosaltres. Avui els parlem de Google Duo, l’intent dels de Mountain View per recuperar el terreny perdut en la comunicació interpersonal. No cal ni dir que Whatsapp és l’aplicació reina de la missatgeria de text instantània, seguida per Telegram o Facebook Messenger. Però en el camp de les videotrucades encara hi ha molt camp per conquerir.

Malgrat que les trucades en vídeo no siguin gaire usuals quan parlem de relacionar-nos entre nosaltres, el cert és que les empreses preparen el possible aterratge de la popularització i fa anys que es mouen. Per exemple, Microsoft va comprar Skype fa uns anys; Whatsapp, de Facebook, també va incorporar aquesta característica a les seves aplicacions, o el mateix Google, que ja va fer un primer intent amb Hangouts, tot i que aquesta darrera es va publicar més focalitzada als grups del malaguanyat Google+.

Google Duo va néixer fa uns mesos, però encara no n’havíem parlat en aquest espai. Es tracta d’una aplicació senzilla que utilitza el nostre usuari de Google i número de telèfon personal per establir converses telefòniques a través de vídeo. Només caldrà avisar l’altre usuari, com si es tractés d’una trucada qualsevol i, a través de la nostra connexió WiFi o fent ús de la tarifa de dades, començar a conversar amb la persona, sigui on sigui. Una de les característiques de Duo és Toc toc, que ens permetrà veure el vídeo en directe de l’interlocutor abans de poder contestar. Podran trobar l’aplicació de forma gratuïta a les botigues de Google Play o a l’App Store d’iOS.

Si en volen més, en tenen un grapat, des de les alternatives Snapchat, Viber, Whatsapp, Skype o IMO. La gran majoria les trobaran disponibles per Android, iOS i Windows Phone.

Google Duo

Google DuoSEGRE

tracking