SEGRE
Youtube kids

Youtube kidsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si quan arriba l’estiu, s’han de fer càrrec dels fills i els néts que tenen temps lliure, segur que no se’ls faran estranys noms com PocoyóPeppa Pig o els Pingüins de Madagascar. Avui els portem una bona notícia: Youtube Kids. La plataforma Youtube, de Google, està plena de milions de vídeos. Massa sovint costa destriar el gra de la palla i, malgrat que la relació entre vídeos funcioni bé, és possible que un usuari menor es pugui trobar amb continguts per a més adults, de violència o amb imatges que un menor no hauria de veure. Per combatre-ho, des de fa un temps Youtube està implementant un control de continguts que filtra segons la qualificació que tinguin. Ho fa en rangs que van des dels aptes per a menors als que inclouen continguts explícits.

Si malgrat el control que utilitza Youtube volen anar a allò segur, els recomanem Youtube Kids, una plataforma on només podran veure, via potents algoritmes, aquests continguts per als més petits. Sempre en el mateix format al qual estem acostumats a moure’ns pel mateix Youtube. Només caldrà que es descarreguin Youtube Kids, ja sigui als seus mòbils o tauletes mitjançant Google Play o l’App Store d’Apple o inclús a la seva SmartTV, i cerquin el seu programa preferit (o dels seus fills o néts). Després només caldrà que naveguin pel canal en qüestió i visualitzar el capítol que vulguin veure o, al contrari, reproduir una llista de reproducció de capítols consecutius. El mateix programa detectarà quin tipus de vídeos acostumem a veure i ens en proposarà de nous del mateix tipus o estil. I no pateixin, els anuncis que apareixeran als inicis de cada vídeo també aniran filtrats, en aquest cas, per al públic infantil.

Que estan avorrits dels vídeos? No pateixin, Youtube Kids inclou altres tipus de continguts, com cançons i videoclips, un espai per a lliçons de ciència, art o natura i un racó per poder explorar nous formats i continguts, per tal que els més petits puguin adquirir noves aficions. És un servei totalment gratuït, malgrat que Youtube hagi començat a temptejar la possibilitat de plans de subscripcions de pagament.

Youtube kids

Youtube kidsSEGRE

tracking