SEGRE
Google Home

Google HomeSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La domòtica és un dels elements que cada cop prenen més força en la nostra vida quotidiana. Malgrat que es parli d’aquest concepte des de finals dels anys 70 i que tinguem exemples clàssics, com les persianes o els sistemes de calefacció automàtics, el cert és que amb les millores tecnològiques, cada cop més habituals i presents a les nostres vides, serà una de les grans revolucions de les nostres llars que ens permetrà un control global de tot el que hi passi. Així, ja fa anys que les grans cases tecnològiques, com Microsoft o Apple, dissenyen i aposten per millores, que van des de la realitat augmentada per controlar dispositius de la llar fins a dispositius físics per realitzar les mateixes operacions.

Avui els parlem d’Apple Home, un element que ens permet interactuar amb el cervell de Google utilitzant la nostra veu i amb el qual podrem realitzar diverses accions, com escoltar música, demanar que ens recordi l’agenda del dia, cercar el que vulguem a Google, que ens canviï el canal de televisió si usem Chromecast o reprodueixi un capítol de Netflix. En definitiva, Google Home és un dispositiu semblant a un altaveu que es pot relacionar i integrar amb una gran nombre de dispositius que tinguem a casa.

Recorden que molts cops els parlo de l’Internet de les coses, oi? Doncs Google Home fa un primer pas. No li podrem demanar que ens planifiqui la rentadora, que activi el rentaplats o obri les llums de casa, però és qüestió de temps que apareguin nous aparells d’aquest tipus, de la marca que sigui, que sí que ho permetin. Almenys, per a un ús universal. I és segur tenir un aparell que ens escolta a casa? Google assegura que, fins que no s’activi, l’aparell no enregistrarà els nostres àudios.

Qui estigui interessat a adquirir Google Home ho podrà fer a través de la botiga online a un preu de 149 euros, malgrat que existeixen versions més econòmiques per menys de 60. Això sí, perquè pugui accionar el televisor necessitarà un Chromecast endollat a l’aparell en entrada HDMI, que tenim disponible per poc més de 40 euros.

Google Home

Google HomeSEGRE

tracking