SEGRE
Nou Office 2019

Nou Office 2019SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si hi ha una eina de software que utilitzem gairebé cada dia, aquesta és sens dubte el paquet d’ofimàtica de Microsoft, l’Office. Per a molts de nosaltres la nostra vida diària gira al voltant de programes tan emblemàtics com el Word, els fulls d’Excel o les presentacions de Powerpoint. Dit això, ja fa uns mesos que els vaig anunciar que s’estava preparant una nova versió del paquet, anomenat Office 2019, que seria una actualització natural d’aparença i funcionalitats del gestor del 2016.

I ara es preguntaran, molt encertadament, per què adquirir la versió 2019 si ja existeix l’Office 365, que ens ofereix actualitzacions constants. I aquí paro un moment per explicar-los que Microsoft Office va preparar, fa uns anys, una doble versió del paquet d’ofimàtica.

El primer, l’Office 2016, és el paquet convencional que utilitza els programes abans esmentats, i que funciona de la forma més habitual que coneixem: vostè compra el paquet, l’instal·la i ja pot començar a jugar-hi. Amb un sol pagament ja ho té. En canvi, la versió 365 es va crear pensant en la utilitat del cloud computing i el sistema de subscripció i micropagaments, de manera que vostè pot tenir els mateixos programes pagant una quantitat mensual o anual i tenir-los sempre actualitzats. A més cal afegir-hi les funcionalitats de treballar en xarxa amb diferents dispositius compartint documents al núvol. Resumint, vostè pot aconseguir l’Office de forma convencional o mitjançant subscripció. La que avui els presentem és la nova versió convencional, la de pagar un sol cop per tenir el programa “per sempre”.

Com sempre, hi ha avantatges i inconvenients. Els deixo a vostès la decisió de si volen pagar un sol cop per tenir un programa que rebrà poques o cap actualització a un preu més econòmic o pagar de forma recurrent per tenir sempre l’última versió actualitzada, evidentment a un preu una mica més elevat.

Els preus, encara no confirmats, podrien anar de versions bàsiques per a estudiants de poc més de 100 euros als prop de 300 per a versions amb més programes i llicències.

Nou Office 2019

Nou Office 2019SEGRE

tracking