SEGRE
Resum del 2018

Resum del 2018SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any, en aquestes èpoques, arriben els resums i reculls del més destacat de l’any. Tant les grans plataformes mundials com els mitjans més nostrats, com SEGRE, us proposen recordar què ha passat durant l’any.

Comencem per Spotify. La gran plataforma musical recull, com és habitual, les llistes d’allò més escoltat de l’any. Podrà veure quines cançons són les que ha escoltat vostè personalment i quines han estat les que més s’han reproduït a l’estat.

Per veure-ho només hauran d’iniciar sessió i, a la pàgina principal de l’aplicació, veuran la llista El teu top cançons 2018. Si hi entren podran fer una reproducció de tot allò que més els ha motivat musicalment.

A Spotify també hi han incorporat la llista La teva Cara B, una llista de cançons amb estils que no solem escoltar i que tenen relació amb la llista principal. Una bona manera de descobrir nova música amb les recomanacions personalitzades de la plataforma.

Youtube també publica el seu resum anual, anomenat Rewind. Aquesta recopilació, que és mundial, és un vídeo que inclou la participació de tots aquells protagonistes dels vídeos més vistos de l’any.

El vídeo té una factura d’alta qualitat, però, al tractar-se d’un resum de tall planetari, hi apareixen un munt de protagonistes que de ben segur seran desconeguts per a la majoria del públic de casa nostra.

Però si volen recordar notícies i elements més de casa nostra, els porto ara als resums locals.

Al web de SEGRE hi trobaran, de nou, l’anuari de l’any 2018. Es tracta d’un resum realitzat mes a mes que inclou les notícies més llegides al web, les galeries d’imatges, els vídeos i els articles d’opinió més vistos.

D’altra banda, a cada mes hi destaca un reportatge del suplement Lectura que tenen a les mans i el que va donar més de si a les xarxes socials de SEGRE. És una bona manera de fer un repàs al que ha ofert l’any actual i recordar tot allò que els va sorprendre més durant els 365 dies que acabem de deixar enrere.

Resum del 2018

Resum del 2018SEGRE

tracking