SEGRE
Canvi radical de Facebook

Canvi radical de FacebookSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Novetats a can Zuckerberg, del qual feia dies que no en parlava en aquest espai. Facebook, després de molt temps estancat en una interfície que no aportava gaires variacions, ha anunciat el que serà el canvi d’interfície més important dels darrers cinc anys. Amb aquesta millora, la xarxa social més popular del planeta espera revertir el flux d’usuaris que l’han abandonat darrerament i recuperar-ne la confiança. Esperen que amb aquest canvi d’interfície els usuaris facin també un gir en l’ús que donen a la xarxa, amb nous serveis i característiques.

Facebook atansarà la seva nova versió a les interfícies mòbils. De fet, qui tingui l’aplicació de Facebook al seu dispositiu mòbil, veurà que la versió per a grans pantalles és un reflex fidel del que tenen en petit, com han fet darrerament altres xarxes socials com, per exemple Twitter. Gràficament serà més gris i el blau corporatiu desapareixerà. A més a més, de Twitter també prenen el mode fosc. La barra de configuració i serveis quedarà a la part esquerra de la pantalla i la part més social a la part superior. Facebook vol quedar-se tot el pastís d’Internet i atacarà amb força totes les grans plataformes. Així, atacarà l’univers dels vídeos amb el servei Watch, el de la venda individual amb Marketplace, la missatgeria amb Messenger, i les cites amb Dating. També les històries d’Instagram, que apareixeran a la part principal del timeline. A nivell de serveis, el nou Facebook posarà èmfasi a recuperar característiques relativament poc utilitzades, com ara els grups i les interaccions privades. Faltarà saber com afectarà això les pàgines i perfils d’empresa, que són els gran patrocinadors de Facebook a través dels anuncis, i que poden començar a virar la seva estratègia cap a altres xarxes més eficients.

Està previst que en pocs mesos aquest nou disseny s’expandeixi a tots els perfils del planeta, juntament amb altes novetats de la companyia, com el nou servei de cites que he mencionat, Facebook Dating, i les millores en els algoritmes que ens proposaran noves amistats més enllà de les nostres amistats actuals.

Canvi radical de Facebook

Canvi radical de FacebookSEGRE

tracking