SEGRE
Auriculars sense fils

Auriculars sense filsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deuen haver vist, els darrers mesos, com cada vegada hi ha més persones amb auriculars sense fils pels carrers. Una espècie d’aparells allargats incrustats a les orelles que acostumen a ser de color blanc i que, intueixo, seran un dels regals estrella d’aquestes compres nadalenques. Posem-nos en situació. Malgrat que aquests auriculars existeixen des del naixement de la tecnologia Bluetooth i l’auge dels aparells mòbils intel·ligents, el cert és que aquesta nova fornada l’ha provocat un cop més Apple.

 
 

Ja fa tres anys, el 2016 va presentar els AirPods, uns auriculars sense fils que a més a més tenen la característica tàctil, amb la qual ens permet interactuar mitjançant petits tocs. Amb aquests auriculars, que ofereixen una bona qualitat sonora, els usuaris poden escoltar música, respondre trucades i utilitzar Siri, l’assistent intel·ligent d’Apple. Així mateix, tenen càrrega sense fils, per la qual cosa només cal introduir-los a la seva caixa i treure’ls carregats, quan es vulguin fer anar.

Com tot producte de la marca de Cupertino, els he d’advertir que no són econòmics. Els AirPods d’última generació poden costar fins a 300 euros, tot i que n’hi ha de més barats. Com sempre, el mercat s’adapta i les còpies comencen a aparèixer com bolets. Així, marques com Xiaomi, Motorola o Huawei, per dir-ne tres, ja tenen al seu catàleg els seus auriculars sense fils, amb preus que van des dels 30 euros en endavant. Tots més o menys amb les mateixes funcions. Però estiguin alerta. Tant si compren els de la marca de la poma com si ho fan dels altres, tinguin en compte que un dels inconvenients dels aparells sense fil és que poden caure, sobretot si ens trobem en zones amb calor i humitat. I si cauen els poden perdre per sempre. És el cas, com han recollit molts mitjans, del metro de Nova York, on han aparegut centenars d’aquests aparells per les vies. N’hi ha tants que fins i tot els responsables del metro s’han vist obligats a fer advertències per megafonia per tal que els usuaris vigilin i que, per damunt de tot, no baixin a buscar-los a les vies del tren.

Auriculars sense fils

Auriculars sense filsSEGRE

tracking