SEGRE
Nou iPhone12

Nou iPhone12SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si la setmana passada vam parlar de novetats de Microsoft, avui ho fem amb les de la seva competència directa, Apple. Els de Cupertino han anunciat el nou iPhone 12, només pocs mesos després de publicar la versió anterior. Es tracta d’una novetat, sí, però relativa, ja que els nous aparells no aporten cap canvi rellevant. És un model que segueix el rastre dels anteriors telèfons i que millora elements com la càmera i l’emmagatzematge. També incorpora el sensor Lidar, pensat per a les futures experiències en realitat augmentada, i serà el primer iPhone amb tecnologia 5G, l’internet per xarxa més veloç, que malauradament encara no està estesa al nostre territori.

Pel que fa al disseny, Apple torna a les cantonades angulades de les versions 4 i 5 d’ara fa deu anys. En definitiva, l’iPhone més potent del mercat, amb pocs canvis però amb un sistema operatiu, l’iOS14, solvent i cuidat al detall. No els cal gran cosa més perquè els fanàtics de la marca s’hi llencin a sobre. Apple ha aprofitat per llençar el nou HomePod mini, el seu assistent de veu, com Alexa, que com vaig publicar fa uns dies parlarà català en breu. Una novetat que pot ser molt interessant.

Tornant als telèfons, Apple també ha aprofitat per anunciar que aquest nou aparell vindrà, per primer cop, sense els auriculars EarPods i sense carregador de paret. La marca al·lega motius mediambientals i voler llençar el producte basant-se en l’objectiu de zero emissions de carboni. Alguns usuaris s’han queixat i asseguren que hauran d’adquirir aquests productes de forma separada, amb la despesa en carboni extra que suposarà.

En tot cas, la mítica companyia de la Poma coneix bé els gustos dels seus consumidors, als quals no els importa que els seus aparells siguin vells, que no obsolets, al cap d’un any. I que es puguin gastar preus que oscil·len entre els 800 i els 1.600 euros en algun dels nous quatre models, que van del mini als Pro i Pro Max. De totes maneres, d’aquí a uns mesos podria aparèixer una nova versió més econòmica i senzilla, per a totes les butxaques.

Nou iPhone12

Nou iPhone12SEGRE

tracking