SEGRE
Pluto TV

Pluto TVSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el món creixent i cada vegada més embolicat de les noves plataformes en streaming hi hem vist de tot. Tot? No. Fixin-se que fins avui aquest tipus de serveis eren molt específics i allunyats dels models convencionals. Posem noms: avui parlem de televisió. Fins avui totes les plataformes televisives eren en format VOD, és a dir, vídeo sota demanda (Video On Demand) i seguien un mateix patró de model de negoci: subscripcions de pagament recurrent, normalment mensual, que impliquen una petita despesa als seus clients. És el cas, evidentment, de Netflix, HBO, Amazon, Movistar+, Filmin i un llarg etcètera.

Però faltava una opció: portar el model de la televisió convencional, gratuït i sota un sistema de programació diària i lineal, però basat exclusivament a internet. I per això, per tapar un forat fins avui lliure, ha arribat Pluto TV. És una plataforma en la qual, només entrar-hi, podrem començar a veure el que estiguin emetent en aquell moment, en qualsevol dels 40 canals temàtics, que van des de les pel·lícules i les sèries als canals específics d’entreteniment, comèdia, crims, misteris, estils de vida, esports i canals infantils. A més, a dins de cada un dels canals temàtics trobarem subcanals encara més concrets. Per exemple, a dins del de Comèdia hi trobarem sis canals amb continguts exclusius, com Ana y los 7  o Vaya Semanita. Els continguts, això sí, no són de primer nivell.

Per a qui això de seguir i cenyir-se a una programació establerta no li faci el pes, Pluto TV també ofereix un grapat d’opcions sota demanda, també filtrada pels estils cinematogràfics de sempre, per poder gaudir quan es vulgui.

Qui vulgui accedir als continguts de Pluto TV només haurà d’accedir al seu web o a través de les seves aplicacions per a tots els dispositius i començar a reproduir el que vulgui, sense registre ni inscripció. I és gratuït, completament gratuït. El seu model de negoci, això sí, és a base dels espais publicitaris que s’insereixen durant la reproducció de sèries i pel·lícules. És per això que Pluto TV és el més proper a la televisió convencional que tant coneixem.

Pluto TV

Pluto TVSEGRE

tracking