SEGRE
Meta publica Move

Meta publica MoveSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Això cada cop sembla més un joc de paraules. El que abans era la xarxa social Facebook va convertir-se en l’empresa que va comprar WhatsApp i Instagram. Per diferenciar la xarxa social i l’empresa que anava absorbint altres empreses van decidir crear la matriu Meta, amb una visió claríssima cap al nou univers digital, el metavers. I ara Meta, que és la nova empresa principal que agrupa totes les altres, publica Move. A la propera garantim que crearem un mapa per saber en quin punt estem.

El fet és que Zuckerberg publica una nova plataforma, una nova eina. S’anomena Move i és una aplicació per organitzar grups i tasques. Move té per objectiu organitzar persones, contactes i generar tasques pendents, comunes i recordatoris entre els participants. L’empresa ha comunicat que aquesta aplicació està pensada per a projectes comuns, per a grups d’estudiants, organitzacions, família i tasques personals. A més, incorpora una gestió de recompensa per punts i tasques fetes que els usuaris aniran rebent segons vagin utilitzant l’aplicació, per afavorir-ne l’ús.

Alguna d’aquestes recompenses serà la personalització dels avatars que els usuaris utilitzaran a la nova aplicació Move. De moment s’ha llençat als Estats Units i només per a dispositius iOS d’Apple, que és el que solen fer habitualment per provar qualsevol aplicació inicial i mirar de generar expectativa als usuaris d’Android.

I ara us preguntareu què té a veure Move, una plataforma de gestió de grups, amb l’estratègia portada fins ara de xarxes socials massives, obertes a tothom i plena de publicitat com Facebook o Instagram. Doncs que Facebook s’està organitzant per crear comunitats privades i tancades.

I per què vol crear comunitats privades i tancades? Ecco, exacte, ho heu encertat: pel metavers. L’estratègia de Facebook –Meta– és la de seguir afavorint la creació de comunitats, de la forma que sigui, per mirar que vagin entrant a poc a poc al metavers, i que uns arroseguin els altres. Un metavers que va unit amb els NFT, i prova d’això és la imatge d’avatar de Move. Però d’això en parlaré un altre dia.

Meta publica Move

Meta publica MoveSEGRE

tracking