SEGRE
Catolify, la música catòlica

Catolify, la música catòlicaSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tota la música que ens interessi, o gairebé tota, la podrem trobar a plataformes com Spotify o Deezer, amb els seus diferents mètodes de pagaments existents. Ens interessarà tota? Mai de la vida. De fet, de ben segur que només solem escoltar una milionèsima part de tota la base de dades musical que s’amaga sota aquests plataformes. Malgrat això, Spotify, per parlar de la més popular, ens interpreta i sap qui som, de manera que sol preparar-nos una sèrie d’estils musicals que ens puguin interessar, per això no ens apareixerà música índia ni eslava si és que no en som oients habituals.

D’entre totes les seves categories musicals existeixen temàtiques, com per exemple la música catòlica, però difícilment sabrà englobar i agrupar artistes de diferents gèneres musicals sota el paraigua, en aquest cas, de la música catòlica. Per exemple, serà complicat de tenir en un llistat música coral catòlica i un artista pop mexicà del mateix estil religiós.

Però allà on Spotify no arriba, ho fa l’enginy de les persones. Per això, un grup de persones ha ideat la primera plataforma musical en la qual només hi ha artistes cristians, és a dir, que facin música que parli del Déu cristià.

El nom de la plataforma és Catolify, com no podia ser d’una altra manera, i hi trobarem artistes de tot el món, amb una gran presència d’artistes sudamericans, sota una interfície que recorda sospitosament Spotify. Actualment i segons el creador –de l’aplicació– el servei compta amb més de 900 artistes catòlics que tenen per objectiu evangelitzar a través de la música, a més de promoure els artistes d’aquest gènere.

Si algú creu que a Catolify no trobarà els tan apreciats podcasts s’equivoca, ja que la plataforma compta també amb una sessió de pregàries. Potser no serà una sèrie apassionant de crims o de ciència, però agradarà als usuaris de Catolify.

Actualment la plataforma es troba en fase de llançament i ja es pot descarregar a través de la botiga d’Android, tot i que en poques setmanes es podrà descarregar també per a dispositius Apple. I és gratuïta, per a tothom qui ho vulgui provar.

Catolify, la música catòlica

Catolify, la música catòlicaSEGRE

tracking