SEGRE
Guerra al mural de Reddit?

Guerra al mural de Reddit?SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algun cop he parlat de Reddit, una plataforma social, més aviat una espècie de fòrums que inclouen subfòrums amb centenars i milers de categories on els usuaris participen en una conversa infinita. És complex entendre Reddit, que mai ha tingut la rellevància ni la força que té en altres països, com els Estats Units, on té molta influència. A Espanya, el més semblant, per grandària, podria ser Forocoches. Com sigui, a Reddit cada any se celebra una espècie de torneig, anomenat Reddit Place, en el qual els usuaris, entre tots, creen un llenç gegant digital, una obra digital.

La idea de Reddit Place és demostrar a tots els usuaris que, anant sols pel món, mai tindran la força d’agrupar-se en comunitat, ja que al mural cada usuari hi pot pintar un sol píxel cada certs minuts. És per això que aquests usuaris s’organitzen en grups comunitaris, com els espanyols, els alemanys, els amants dels arbres o dels gats.

En cada una de les comunitats els usuaris s’organitzen per anar pintant el mural, que es realitza en directe, en temps real. Així, durant l’esdeveniment, els usuaris d’internet podien anar veient com s’anava formant el mural comunitari de Reddit Place, com es formaven imatges i com d’altres passaven per sobre de les altres. I és que també hi ha una part de batalla, com la que van protagonitzar els espanyols contra els francesos, que s’anaven esborrant mútuament les formes que realitzaven.

Així, cada comunitat lluitava per tenir el seu propi espai al mural comunitari més important d’internet, i que lluirà durant un any. La imatge que acompanya aquest article és només una part del resultat final, que podreu veure al mateix Reddit Places en moviment, mentre s’anava formant. Ampliant la imatge s’hi poden veure elements amagats com l’escut del Barça, personatges coneguts i fins i tot una senyera, entre altres elements.

Un resultat que és molt curiós i, en plena bogeria dels NFT, no ens hauria d’estranyar que algú vulgui vendre’l i aconseguir una bona quantitat d’euros.

Guerra al mural de Reddit?

Guerra al mural de Reddit?SEGRE

tracking