SEGRE
El ChatGpt no pot atendre totes les converses que li fan els usuaris

El ChatGpt no pot atendre totes les converses que li fan els usuarisSEGRE

Creat:

Actualitzat:

A poc a poc anem coneixent noves funcionalitats del flamant cercador basat en la Intel·ligència Artificial de Bing, el cercador de Microsoft, que vol donar un cop de puny damunt de la taula i acabar amb dues dècades de regnat de Google per sobre de totes les coses. No ho tindrà fàcil.

Els inicis mai són senzills, poden ser abruptes o lents, però el fet de seguir amb un propòsit i no defallir és més complicat. Ara portem unes setmanes de bogeria col·lectiva amb el ChatGPT, que és capaç d’aprendre de nosaltres i de seguir converses de tots els tipus, de respondre basant-se en el coneixement de tota la xarxa, i no basar els seus resultats en temes purament comercials, tal com ho ha fet Google al llarg de tots aquests anys. Tanta bogeria que centenars de milions de persones, segons xifres oficials, s’han sumat a testejar el projecte del cercador de Microsoft. Però no tot és tan bonic.

ChatGTP està col·lapsat i no pot atendre totes les converses que els usuaris li fan. Converses que, en la majoria de casos, i com que és novetat, es basen a fer preguntes estúpides a una màquina que ens supera en intel·ligència. Això mateix va passar amb els assistents de veu, com Siri d’Apple, en els seus inicis, quan la gent s’amuntegava al voltant d’un iPhone per demanar a la Siri que ens expliqués un acudit o que quant feien dos més dos. Una experiència, provar noves funcionalitats i després l’oblit. Avui poca gent utilitza Siri per al seu dia a dia. O, almenys, molt menys del que suposava Apple. O Amazon amb la seva Alexa. Microsoft, directament, va eliminar el seu assistent Cortana del seu Windows.

Torno a ChatGPT. Microsoft ha començat a capar el seu xat IA per evitar les converses absurdes. Ara, directament, i davant d’una reiteració de preguntes del tipus absurd (quant suma 1+2), el xat intel·ligent ens respondrà molt amablement que prefereix no seguir amb la conversa. A més, per no caure en una reiteració de respostes, el xat es limitarà a cinc preguntes per usuari, és a dir, que podrà repreguntar sobre un tema fins a quatre vegades.

tracking