SEGRE

Un pla bestial

El zoo de Barcelona celebra els 125 anys.

més informació

més informacióZOO DE BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Silenci. Es mou el tigre. El lleó encara dorm, i això que són les cinc de la tarda passades, però és que ell necessita dormir unes 20 hores al dia i les 4 que li queden les viu de nit, pràcticament sempre. Grans i petits s’atansen a la tanca de l’espai del tigre que impressiona amb moviments elegants i mirada penetrant. Sembla que salivi en veure’ns. Encara que hi ha un fossar entre ell i nosaltres, els nens emmudeixen, impressionats. Ell és el primer que veiem d’entre tots els animals pels quals els més petits de la casa volen anar al zoo. També ho són les girafes, els elefants, els goril·les o els dofins. Anar un matí o una tarda al zoo sempre és un bon pla familiar.

La web del zoo de Barcelona , que enguany celebra els 125 anys, permet organitzar-se i planificar activitats per fer tots junts, sempre i quan es reservi amb temps. Pel que no cal reserva és per anar a veure com donen menjar als pingüins (11.00 a 13.30 h) i per observar als dofins (11.00 – 14.00 h i de 15.00 – 17.00 h). Els recomanem que abans d’anar-hi, truquin per preguntar quins animals es podran visitar i quins no per tal d’evitar decepcions entre la canalla de casa, ja que els serveis de neteja i condicionament dels espais i hàbitats obliguen a tancar al públic alguns dels animals del zoo.

El zoo és ple de sorpreses, com la dels dragons. Entrar en terra de dragons i un cop davant per davant (amb el vidre entremig) saber que aquell animal que et mira fixament és el més similar als dinosaures de tots els que hi ha al zoo. Tot i això, hi haurà nens que veuen aquesta proximitat més adequada als rinoceronts, que tenen dos banyes menys que els triceratops. Si hi van al matí, sàpiguen que poden esmorzar en zones de pícnic o bé en qualsevol de les cafeteries restaurants que hi ha al recinte, on també poden dinar. Per acabar la visita, que poden fer en cotxes similars als dels camps de golf, encara que es pot recórrer fàcilment a peu, els recomanem que passin pel parc infantil amb tirolines, casetes de fusta i aventures en les quals els nens de ben segur que imaginaran estar immersos en un món d’animals, tots els que hauran descobert aquell dia.

més informació

més informacióZOO DE BARCELONA

més informació

més informacióZOO DE BARCELONA

tracking