SEGRE
més informació

més informació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana se celebra l’efemèride del naixement de Gustavo Adolfo Bécquer, màxim representant del romanticisme a Espanya. Per fer-li un homenatge, el celler Solar de Samaniego situat a Laguardia (a la Rioja alabesa) ofereix l’experiència Beure entre Línies.

Encara que s’allargarà fins al 6 de maig, la reserva solament es pot fer durant el mes de febrer. Permet descobrir el paisatge silenciós i tranquil de l’hivern a la Rioja, a punt del despertar de la primavera. Podran perdre’s en un recorregut entre bótes i llibres amb degustació personalizada, així com gaudir d’un sopar maridat amb els vins del celler per acabar el dia en un acollidor i exclusiu hotel boutique rural.

“Concebim aquesta vivència com una expressió de l’idili entre Solar de Samaniego i la literatura, una celebració del mes més romàntic de l’any i el naixement de Bécquer”, segons explica César León, director creatiu de Solar de Samaniego. Un homenatge a l’ambient de penombra, romàntic i misteriós tan característic de l’autor de Sevilla per compartir la història d’amor del vi i la literatura.

Laguardia té una de les viles closes medievals més boniques d’Espanya, així que podran gaudir d’un tomb pels seus carrers. Si agafen un cap de setmana especialment fred, des del celler els ofereixen una visita guiada interna, un recorregut per la sala de Finques, la de Faules i Bótes, on es llegeixen les faules de Samaniego, i l’impactant Espai Mig Milió, transformat en una autèntica catedral del vi amb els murals de l’artista Guido van Helten.

Per acabar, al sofà de la Botiga Llibreria dissenyada per l’interiorista Lázaro Rosa-Violán podran relaxar-se degustant alguns dels vins més especials i singulars del celler com el Valcavada Reserva 2011, reconegut amb el premi Bacchus d’Or 2017. El preu de l’experiència Beure entre Línies és de 325 euros per a dos persones.

Si allarguen l’estada, poden fer ruta fins a Vitòria, que es troba a 64 quilòmetres del poble de Laguardia.

més informació

més informació

tracking