SEGRE
més informació

més informacióLORENA METAUTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A 10 km de Lleida per la carretera comarcal C-12 hi ha un bon pla improvisat de cap de setmana per a famílies, esportistes i per a qualsevol que busqui un espai a l’aire lliure on passar una estona tranquil, potser llegint. El poble de Corbins atresora un Parc del Riu digne d’una postal souvenir. L’aigua de l’estany és la residència d’ànecs i cignes que et reben amb agraïment quan els llences una mica de pa sec. Des del pont de fusta que creua l’estany es té una visió panoràmica idílica. Les casetes de fusta de les aus aquàtiques, les figures immòbils d’un flamenc, un cocodril i una parella de dofins que posen la nota riallera a un espai fet per gaudir de la calma i l’expansió. Mirant cap al poble de Corbins, a 50 metres del parc serra amunt, es troba el campanar de l’església de Sant Jaume que toca la banda sonora del matí i t’acompanya en una visita que s’ha de fer a peu, però també n’hi ha que s’hi arriba en bicicleta ja que és una de les zones de pas d’una de les rutes de Wikiloc (Alguaire-Corbins-Aiguabarreig Segre) millor puntuades pels usuaris de BTT.

El riu Noguera Ribagorçana baixa cabalós aquests dies després d’un hivern de neu i puges abundants. Corbins, amb uns 1.400 habitants, és el punt de trobada de la Noguera Ribagorçana i el riu Segre i és un goig veure’ls agermanar. Si són de perdre’s entre arbres, el bosc de ribera els espera amb sorpreses com la d’un niu de cigonyes tan a prop de terra que sembla fàcil tocar-lo.

MÉS INFORMACIÓ www.corbin.cat Telèfon: 973 19 01 17 Poden acompanyar l’escapada de naturalesa, família i esport al Parc del Riu de Corbins amb una visita als carrers del poble. Al web de l’ajuntament trobaran més informació sobre llocs d’interès com el mirador del Fossar Vell, al costat de l’església de Sant Jaume.

més informació

més informacióLORENA METAUTE

més informació

més informacióLORENA METAUTE

tracking