SEGRE
Calçotada en família

Calçotada en famíliaLORENA METAUTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Posem que són una família amb fills petits. Posem que estan buscant un lloc per anar amb els amics a fer una calçotada. Sabem quina és la pregunta primera que sorgeix al grup de WhatsApp que han creat per organitzar la trobada: “On anem que estigui bé per als nens?”.

Que un espai estigui bé per als nens implica que hi hagi un menú alternatiu als macarrons, espai exterior per fer aventures, emparrar-se i córrer. Si pot ser en contacte amb la naturalesa és un plus a l’hora de prendre decisions, i que el restaurant o espai tingui un pla B interior per si el temps no acompanya. Això seria l’ideal. N’hi haurà que diran que a Lleida no hi ha espais així. Bé, ben bé a Lleida no, però a Puigverd de Lleida sí. I no és l’únic, que ja els anirem descobrint nous espais i restaurants que han entès que les famílies són un nínxol de mercat fidel i agraït.

L’Espai Cal Fino, a 15 minuts de Lleida, ofereix calçotades, però també caragols a la llauna i un bon grapat d’alternatives de menú. Hi ha menjar bo servit amb amor i simpatia, que també és d’agrair que et facin sentir com a casa. I mentre els adults ens acomodem, hi ha un monitor per a cada 15 nens que atén i, si cal, planteja activitats exteriors o interiors, ja que hi ha un espai amb jocs i un altre amb un inflable i llit elàstic (entra al preu del menú).

A més a més, si hi tenen interès, Cal Fino té una aula de natura. Poden mirar més informació de l’espai a www.canfino.com

tracking