SEGRE

Les voltes de Sant Llorenç

RUTA CIRCULAR AL PANTÀ PER A BIKERS, FAMÍLIES I EXCURSIONISTES RELAXATS A LA NOGUERA

més informació

més informacióFAMÍLIA ESCRIBÀ RÍOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les sortides recomanables per quan comença a fer bon temps és la ruta circular de l’embassament de Sant Llorenç de Montgai. Pocs saben que si comences a caminar direcció Camarasa des del càmping La Noguera, arribes al Pont d’Escalera i segueixes un corriol acabes donant la volta al pantà tot tornant al punt de partida.

És una ruta indicada per a famílies, tot i que tinguin en compte que a peu es tarda una mica més de tres hores. Cal sumar-hi les estones que voldran parar-se a observar i gaudir del paisatge. Una de les parts més destacades per als qui fan aquesta ruta és el tros de camí que passa per davant del poble, una de les imatges més properes a una postal souvenir d’aquest tros de terra de la comarca de la Noguera.

Es recomana ser previsors i preparar un dinar de pícnic, si hi van al matí. Si fan la ruta en bicicleta, aleshores poden acabar dinant al restaurant del càmping La Noguera, on poden aparcar el cotxe abans d’iniciar la ruta.

Tant si són bikers com famílies amb nens, parin compte en alguns dels trams de la ruta per l’estretor puntual i l’alçada. Tret d’això, és una ruta per gaudir d’una escapada a la naturalesa i relaxar-se en la quietud de les aigües del pantà. Per cert, si són aventurers, poden fer algunes de les activitats aquàtiques que s’organitzen al pantà de Sant Llorenç com ara un passeig amb caiac o bé, iniciar-se o gaudir de la pràctica de l’escalada a la zona, molt recomanada pels entesos en aquest esport, que dispara l’adrenalina i requereix altes dosis de concentració.

MÉS INFORMACIÓ www.naturallocal.net www.campinglanoguera.com

més informació

més informacióFAMÍLIA ESCRIBÀ RÍOS

tracking