SEGRE
més informació

més informació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Egipte és la destinació somiada de milers de viatgers, però no sempre hi ha l’ocasió de viatjar-hi. Mentre aquesta oportunitat es presenta, podem anar fent boca amb la visita a alguns dels museus espanyols que compten amb notables col·leccions d’objectes i antiguitats egípcies o visitar el temple de Debod, un tros d’Egipte al cor de Madrid.

Els museus imprescindibles per als amants d’Egipte i la seva cultura són, en primer terme, el Museu Egipci de Barcelona i el Museo Liceo Egipcio de Lleó. 

Aquests centres estan exclusivament dedicats a la mil·lenària civilització que es va assentar a les ribes del Nil. Els seus magnífics fons es complementen amb l’extraordinària col·lecció egípcia que exhibeix al Museo Arqueológico Nacional de Madrid. Barcelona pot presumir de comptar amb un museu excepcional dedicat 100% a la cultura egípcia. En diverses ocasions, els seus fons han estat prestats a d’altres museus i sales d’exposició que s’han pogut beneficiar d’aquesta manera de la riquesa cultural que atresora el Museu Egipci.

És propietat de la Fundació Arqueològica Clos, entitat fundada fa 25 anys pel conegut hoteler Jordi Clos Llombart i motivada per la seva passió personal per l’Antic Egipte. Actualment, en el marc del vint-i-cinquè aniversari de la fundació Arqueològica Clos, el Museu Egipci acull l’exposició

Passió per l’Egipte faraònic. 200 anys de col·leccionisme al Museu Egipci de Barcelona, amb més d’un centenar de peces procedents del fons de la col·lecció permanent del museu i documents de la Biblioteca Jordi Clos Llombart.

més informació

més informació

tracking