SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferits un home i els seus dos néts al bolcar una plataforma a Lleida

L’accident es va produir ahir a la tarda en aquesta finca de la partida de Butsènit.

L’accident es va produir ahir a la tarda en aquesta finca de la partida de Butsènit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d’uns 75 anys i els seus dos néts de 9 i 3 anys (un nen i una nena) van resultar ferits ahir a mitja tarda quan la plataforna on estaven pujats va bolcar i van caure d’uns tres metres en una finca de la partida de Butsènit, a la ciutat de Lleida. Els tres van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova i el pronòstic no era greu, segons van informar des dels Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident es va produir prop de les 18.15 hores al número 83 d’aquesta partida de la capital del Segrià, quan l’home i els seus dos néts estaven sobre una plataforma agrícola i, pel que sembla, es disposaven a recollir els fruits d’un ginjoler de la finca. Tot apunta que la màquina agrícola va bolcar a l’agafar un petit desnivell. L’home i els nens van caure a terra des d’uns tres metres d’altura. Van ser els mateixos familiars els encarregats de trucar al telèfon d’Emergències. Fins al lloc es van desplaçar diverses ambulàncies del SEM i dos patrulles de la policia catalana.

Pel que sembla, estaven sobre una plataforma agrícola per collir els fruits d’un ginjoler

L’home va rebre un fort cop al cap i sagnava abundantment, però, pel que sembla, estava conscient. Per la seua banda, els nens van patir diverses contusions. Després que els sanitaris els atenguessin in situ, van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova, on van ingressar a Urgències. El pronòstic de l’home, d’uns 75 anys, era menys greu, mentre que el dels dos petits era lleu, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques a última hora de la tarda. Al tancament d’aquesta edició, es desconeixia la seua evolució.

Fonts properes al cas van explicar que en moltes finques de l’Horta de Lleida hi ha ginjolers, un arbre procedent del sud-est asiàtic i que creix amb facilitat en climes càlids. És a començaments de tardor quan se’n recullen els fruits, però s’ha de vigilar amb les espines que té l’arbre.

D’altra banda, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Servei d’Emergències Mèdiques van intervenir ahir a la tarda en una baralla entre diverses persones que va tenir lloc en un habitatge situat en el número 6 del carrer Sant Ruf.

Aquests fets es van produir prop de les 17.00 hores i al lloc van acudir almenys cinc patrulles policials i una ambulància del SEM. Cap persona va resultar ferida i, segons van informar els Mossos d’Esquadra, els implicats volien presentar denúncies creuades.

tracking