SEGRE

BARRIS HABITATGE

Okupen un altre pis buit d’un banc a la Mariola

Els veïns que van ‘recuperar’ un bloc buit a l’agost.

Els veïns que van ‘recuperar’ un bloc buit a l’agost.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una família sense recursos, emparada pel col·lectiu Mariola en Moviment, ha okupat un habitatge buit de titularitat bancària a la Mariola, amb la intenció de negociar amb l’entitat un lloguer social. Un portaveu del col·lectiu va indicar que tenen prevista per a aquesta setmana una acció per fer visible la recuperació d’aquest habitatge i va remarcar que l’objectiu és que aquestes persones tinguin un lloc on viure, no destrossar els pisos. “Volem regularitzar la situació i que paguin un lloguer d’acord amb els seus ingressos”, va assenyalar.

Aquesta okupació s’afegeix a la que Mariola en Moviment va fer pública a mitjans d’agost d’un bloc sencer ubicat al número 18 del passeig de Ronda, també propietat d’un banc. En aquest cas, van ser cinc famílies del barri les que s’hi van instal·lar i el portaveu del col·lectiu va assegurar ahir que encara no han començat a negociar un lloguer social, com és la seua intenció.

D’altra banda, el col·lectiu confia a posar en marxa ben aviat un projecte de banc d’aliments per proveir famílies sense recursos de la Mariola, tal com va avançar aquest diari. La seua idea és coordinar recollides aliments de particulars i també de supermercats i altres proveïdors per tal de distribuir-los entre les persones necessitades.

tracking