SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Li roben una furgoneta de cortesia prestada per un taller

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos de Montblanc

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos de Montblanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Portar el vehicle a un taller mecànic, que et deixin una furgoneta de cortesia perquè la utilitzis durant el cap de setmana i que te l’acabin robant. Això és el que li va succeir aquest cap de setmana a un veí de Lleida, que ho va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra. Precisament, la denúncia va ser clau per localitzar hores després el vehicle a Montblanc i detenir-ne els ocupants, dos veïns de les Borges Blanques, un home i una dona de 50 i 36 anys respectivament, durant un control policial. Van ser acusats d’un delicte de robatori de vehicle.

La detenció es va produir en el marc d’un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciudadana i la Policia Local de Montblanc al quilòmetre 36,5 de la carretera N-240. Es tracta de controls habituals que es fan en aquesta zona, considerada un punt estratègic i una de les principals vies de comunicació, ja que enllaça l’N-240 amb la C-14 i l’autopista AP-2. El dispositiu estava format per dos patrulles dels Mossos i una de la Policia Local. Cap a les 02.00 h van donar l’alto a una furgoneta, una Citroën Jumpy, i van detectar que els seus dos ocupants mostraven una actitud sospitosa. Després d’identificar-los, els van demanar que mostressin la documentació del vehicle. Els agents van comprovar que hores abans s’havia denunciat el robatori del vehicle a la capital del Segrià. Els dos ocupants, una parella de les Borges de 50 i 36 anys i de nacionalitat espanyola, van ser detinguts acusats del robatori de la furgoneta de cortesia. Tots dos van passar a disposició judicial el mateix dimarts davant del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Valls, en funcions de guàrdia, que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs, segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra.

El robatori es va produir diumenge i el vehicle va ser localitzat hores després en un control a l’N-240

La policia catalana va recordar que, en aquest tipus de casos, és molt important posar la denúncia com més aviat millor, ja que s’introdueix a la base de dades de tots els cossos policials, la qual cosa facilita la identificació i el parador del vehicle.

tracking