SEGRE

ESNOTICIA

Rufián: “El PSOE més ranci fa un cop d’estat miserable contra el seu líder”

Rufián va visitar ahir també el certamen agrari.

Rufián va visitar ahir també el certamen agrari.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El portaveu adjunt d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, va acusar ahir el “PSOE més ranci i bast” d’“orquestrar un cop d’estat miserable contra el seu secretari general”.

Creu que Pedro Sánchez ha demostrat “molta més valentia i coherència que molts barons del PSOE en tota la seua vida” i li va preguntar “per què elegeix Rajoy en lloc d’urnes a Catalunya”. “No es pot qualificar de radical l’anhel de votar”, va subratllar, i va afegir que “Felipe González, Susana Díaz, i el sector Ibex-35 que domina l’actual PSOE, té ganes d’assassinar políticament Sánchez”. Rufián es va mostrar convençut que Rajoy serà president amb els vots de PP, Ciutadans i l’abstenció d’una part del PSOE.

Sobre el referèndum, va dir que servirà per veure la postura de “Podem i els Comuns”. “Us alineareu amb l’Estat que negarà la democràcia a tot un poble o amb un poble que pren les regnes del seu destí?”, els va preguntar.

I respecte al pressupost, va demanar a Catalunya Sí que es Pot que li doni suport. “Sorprèn que el Parlament vulgui tirar endavant els pressupostos més socials de la història i ells no hi siguin”, va indicar, i va afegir que “Junts pel Sí ha d’entendre que no té prou majoria i la CUP ha de ser conscient que s’ha de fer entre tots, o no es fa”.

tracking