SEGRE

successos

Presó per a l'acusada de clavar una copa trencada a una altra dona a Lleida

Se l'investiga per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa

La zona del passeig de Ronda on es va produir l'agressió.

Presó per a l'acusada de clavar una copa trencada a una altra dona a LleidaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia ha ordenat aquest dilluns presó provisional per la dona de 44 anys veïna d'Alcarràs (Segrià) detinguda diumenge per ferir de gravetat una altra dona, de la mateixa edat i veïna de Lleida, a la terrassa d’un bar al passeig de Ronda de la ciutat de Lleida.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, cap a la una de la matinada van rebre l’avís que s’havia produït una baralla en ple carrer, a l’altura del número 39 del passeig de Ronda, i que hi havia una dona ferida. A l’arribar al lloc dels fets, els agents només van trobar la víctima, que presentava diversos talls al coll i en un braç, ocasionats amb una copa trencada, i va ser evacuada a l’Arnau de Vilanova en estat greu.

Els Mossos d'Esquadra van detenir l’agressora, de la mateixa edat que la víctima i amb antecedents, poques hores després de l'atac

Pel que sembla, les dos dones havien iniciat una discussió perquè ja es coneixien d’abans, ja que la víctima és l’actual parella de l’excompany sentimental de l’agressora.

La detinguda està acusada d’un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

tracking