SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per a l'acusada d'atacar amb una copa trencada la parella de l'ex

El jutge en decreta l’empresonament sense fiança per temptativa d’homicidi, encara que ella va negar els fets aquest dilluns

Vista del lloc on es va produir l’agressió a Ronda.

Vista del lloc on es va produir l’agressió a Ronda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia va decretar ahir al migdia l’ingrés preventiu a la presó sense fiança per a la veïna d’Alcarràs de 44 anys acusada d’atacar la dona de la seua exparella amb una copa trencada i provocar-li ferides de gravetat al coll i a un braç. Detinguda pels Mossos d’Esquadra com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, la Fiscalia va sol·licitar-ne l’ingrés a la presó per la gravetat dels fets i perquè tenia antecedents per lesions i amenaces. En canvi, la defensa va sol·licitar que la posessin en llibertat. La dona va negar al jutge ser l’autora de l’atac i va afirmar que havia estat obra d’una altra persona, segons van informar fonts judicials.

Els fets van tenir lloc diumenge a la matinada a la terrassa d’un bar situat al número 39 del passeig de Ronda (vegeu SEGRE d’ahir). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a la una que hi havia una dona malferida en ple carrer. Quan van arribar al lloc dels fets, els agents només van trobar la víctima, que presentava diversos talls al coll i a un braç, per la qual cosa havia perdut molta sang. Una ambulància del SEM va traslladar la dona a l’hospital Arnau de Vilanova i ahir va rebre l’alta mèdica. La detenció de la presumpta autora de l’agressió, una veïna d’Alcarràs de 44 anys, es va produir hores després gràcies a la descripció i les dades aportades per la víctima, que va poder declarar davant de la Policia catalana des de l’hospital i presentar la corresponent denúncia. Les dos es coneixien ja que la dona agredida és l’actual parella de l’excompany sentimental de la presumpta agressora. Cap a les 16.00 hores, els Mossos van procedir a arrestar-la i li van imputar un delicte d’homicidi en grau de temptativa per la gravetat de les ferides infligides i perquè estaven localitzades en zones de risc vital per a la víctima. Després de passar a disposició judicial i prestar declaració, el jutge va decretar l’ingrés a la presó de la dona, amb antecedents policials previs a aquest succés.

Un cas similar va acabar en mort en un pub de Lleida el 2007 Un cas semblant a l’agressió de diumenge en ple centre de Lleida va acabar en condemna per la mort el 2007 de Carles Llobera, exgerent del Lleida Esportiu, en un pub de la ciutat. Llavors, el condemnat i agressor també va utilitzar una copa amb què va seccionar la jugular a la víctima després d’una discussió. Els fets van ser el 17 de febrer del 2007 al pub Old Fashion de la capital. Nacho Jara va agredir Llobera al coll amb una copa i li va perforar la jugular. Al principi, l’acusat va ser condemnat per un sol delicte (homicidi imprudent), però l’Audiència Provincial de Lleida va revocar aquesta sentència i va elevar la pena de dos a quatre anys de presó per homicidi imprudent i lesions amb instrument perillós. L’acusat finalment només va complir un any de la condemna a la presó.

tracking