SEGRE

MEDI AMBIENT RESIDUS

Abocador descontrolat a l’Horta

La presència de grups de persones que regiren els residus agreuja el problema als Tres Pontets || Els veïns reclamen una solució i la Paeria preveu més “mà dura”

La presència de persones que remenen els contenidors deixa aquest punt del camí de la Mariola com si fos una deixalleria.

La presència de persones que remenen els contenidors deixa aquest punt del camí de la Mariola com si fos una deixalleria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns del camí de la Mariola va denunciar ahir l’agreujament dels problemes amb les escombraries a l’encreuament dels Tres Pontets. “Cada cap de setmana passa el mateix. Hi ha gent que s’espera que tirin escombraries al contenidor per regirar-la i buscar una cosa per aprofitar. Et pregunten si portes roba, joguets o algun moble i fa vergonya fins i tot anar al contenidor”, va explicar la presidenta, Marina Pifarré. Al regirar les escombraries, queda tota la brossa escampada al voltant dels contenidors. En el mateix punt es produeix venda ambulant de roba i de caragols i hi ha nens que juguen entre les escombraries. Els veïns reclamen més vigilància en aquest encreuament, que sempre ha estat problemàtic pels abocaments il·legals de runa, mobles i electrodomèstics per part de persones i empreses de fora de la partida. La Paeria va ressaltar que des de fa un any ja s’ha reforçat la neteja de l’encreuament, que és diària, i va insistir que a curt termini se n’abordarà la millora per integrar-lo millor al paisatge de l’Horta i dissuadir els abocaments. El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, va considerar la situació “lamentable i una absoluta insolidaritat amb els veïns”, i va afirmar que “caldrà imposar més mà dura contra l’incivisme”. La brigada de Medi Ambient ja vigila habitualment aquest punt.

tracking