SEGRE

successos

Enfrontament entre membres de la PAH i la Guàrdia Urbana en una acció a la Paeria

Els concentrats, que demanen un habitatge per a una desnonada, han intentat entrar a l’ajuntament i la policia els hi ha impedit

El moment en què membres de la PAH han intentat entrar a la Paeria.

Enfrontament entre membres de la PAH i la Guàrdia Urbana en una acció a la PaeriaÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida s’ha concentrat aquest dimarts al matí a la plaça Sant Joan per demanar un habitatge per la Sandra, una nigeriana, sense papers, que viu a Lleida des de fa tres anys, tretze a Espanya, i que aquest dijous serà desnonada del pis de lloguer que ocupa amb la seva filla de deu anys.

Els manifestants han anat des de la plaça Sant Joan fins a la plaça Paeria. Des de l’ajuntament els han demanat que esperessin fora, però en un moment donat han intentat entrar tots i s’han produït moments de tensió amb la Guàrdia Urbana.

Fonts municipals han assegurat que la Paeria treballa en aquest cas des fa dies i que tindrà un allotjament alternatiu. La PAH, de la seua banda, reclama un habitatge per a la família i dilluns va remetre un escrit a l’equip de govern de la Paeria i a la resta de grup municipals.

La protesta de la PAH a la plaça Paeria pel 'cas Sandra'.

Protesta de la PAH plaça Paeria.Òscar Mirón

Concentració de la PAH a la plaça Sant Joan

Concentració de la PAH a la plaça Sant JoanÒscar Mirón

tracking