SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben el cadàver d’un jove de Sunyer dins d’un cotxe al buidar el canal de Seròs

Segons tots els indicis, la víctima, de 21 anys, va caure a l’aigua al tenir un accident dissabte || La família va denunciar-ne la desaparició davant dels Mossos i el cos sense vida va ser trobat ahir al migdia

Imatge del moment del rescat ahir del vehicle al canal de Seròs al seu pas per Montoliu.

Imatge del moment del rescat ahir del vehicle al canal de Seròs al seu pas per Montoliu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos sense vida d’un jove de 21 anys de Sunyer va ser trobat ahir al migdia a Montoliu de Lleida durant les tasques de buidatge del canal de Seròs, que s’han iniciat aquesta setmana i es porten a terme cada dos anys. Segons tots els indicis, la víctima hauria caigut a l’aigua dissabte passat amb el cotxe al tenir un accident de trànsit per causes que encara es desconeixen i que s’investiguen. El vehicle va aparèixer bolcat ahir al migdia amb motiu del buidatge del canal de Seròs, que es va iniciar dilluns per fer-ne el manteniment. El cotxe pertanyeria a la família de la víctima, que en va denunciar la desaparició dissabte passat davant dels Mossos d’Esquadra.

La principal hipòtesi que estudien els investigadors és que es tracta d’un accident en el qual el jove hauria perdut el control del vehicle i s’hauria precipitat a l’interior del canal. L’autòpsia determinarà les causes de la mort.

Precisament ahir, la Guàrdia Urbana de Lleida va recuperar de l’interior de la infraestructura dos motocicletes que, pel que sembla, haurien estat sostretes mesos enrere. La Urbana va haver d’intervenir després que diverses persones intentessin treure-les de dins de l’aigua amb el consegüent perill que això suposava. És habitual que amb el buidatge del canal es trobin vehicles abandonats o robats.

D’altra banda, un grup de biòlegs, sota la supervisió dels Agents Rurals, va iniciar ahir el rescat de peixos durant el buidatge del canal a la zona urbana de Lleida. Segons Nanes Marín, responsable d’Eccus, empresa contractada per Endesa per fer aquesta tasca, es va rescatar un nombre molt petit de peixos, encara que els treballs es reprendran avui i inclouran una part més important del recorregut del canal. Les espècies autòctones seran recollides i alliberades de nou una vegada s’hagin acabat les tasques de manteniment, mentre que les invasores se sacrificaran i serviran per alimentar els animals en recuperació al centre de Vallcalent.

Imatge del moment del rescat ahir del vehicle al canal de Seròs al seu pas per Montoliu.

Imatge del moment del rescat ahir del vehicle al canal de Seròs al seu pas per Montoliu.

tracking