SEGRE

COMERÇ PROMOCIÓ

Estàtues humanes a l’Eix

Nou artistes que habitualment fan d’escultures vivents a les Rambles de Barcelona || Els comerciants confien a repetir la iniciativa

Dos de les estàtues humanes que ahir van animar l’Eix Comercial, amb les quals es van fotografiar nombrosos ciutadans.

Dos de les estàtues humanes que ahir van animar l’Eix Comercial, amb les quals es van fotografiar nombrosos ciutadans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les persones que van passejar ahir per l’Eix Comercial van poder veure-hi un pirata, un arcàngel, una dama, una gàrgola, un víking... i així fins a nou estàtues humanes, les mateixes que habitualment hi ha a les Rambles de Barcelona, repartides per tota aquesta zona comercial. Hi havia escultures vivents als carrers Carme, Magdalena, Portaferrissa, plaça Sant Joan, Major, Sant Antoni, Blondel (Vila de Foix) i Alcalde Costa, i no van ser pocs els ciutadans que els van llançar monedes, moment en què els artistes aprofiten per canviar de posició. El president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González, va explicar que feia dos anys que intentaven portar a Lleida aquests artistes que fan d’estàtues a les Rambles de Barcelona i va destacar la qualitat de les seues caracteritzacions. L’objectiu d’aquesta acció és “dinamitzar encara més l’Eix Comercial”, va indicar, i va afegir que si aquesta iniciativa té èxit, la repetiran amb tota seguretat. Per la seua banda, el tinent d’alcalde responsable de l’àrea de Comerç, Rafael Peris, va subratllar la importància d’organitzar activitats que impulsin l’atractiu comercial de la zona.

Els comerciants van completar l’activitat amb un sorteig de vals de compra de 100, 50 i 25 euros entre els clients i visitants que es fessin una fotografia amb alguna de les estàtues humanes i la pengessin al Facebook de l’Eix Comercial.

tracking