SEGRE

RELIGIÓ EQUIPAMENTS

Instal·lació de la coberta de coure de l’església ortodoxa

Les obres duraran més de dos setmanes

Un operari treballant ahir en una de les cúpules del futur temple, ubicat al passeig de Ronda.

Un operari treballant ahir en una de les cúpules del futur temple, ubicat al passeig de Ronda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comunitat ortodoxa de Lleida va iniciar ahir la col·locació de les làmines de coure que recobriran les cúpules del seu nou temple a Lleida, ubicat a l’antiga comissaria de la Policia Nacional del passeig de Ronda. Els treballs per col·locar-les es prolongaran entre dos i tres setmanes i donaran una vistosa imatge a la teulada d’aquest edifici, que la comunitat va comprar amb els seus propis fons a la Generalitat.

Han estat els donatius dels fidels els que han permès pagar els 6.600 euros que han costat les xapes de coure, que cobriran una superfície de 150 metres quadrats (vegeu SEGRE d’ahir). Les obres les porten a terme voluntaris i es financen amb aquests donatius i ajuts, com el que han sol·licitat al govern de Romania.

La comunitat encara necessita uns tres-cents mil euros per acabar les obres.

Una vegada conclòs el recobriment de metall per a les cúpules s’abordarà l’aïllament de la terrassa, quan disposin de prou fons per iniciar aquesta obra. La conversió de l’edifici en temple es du a terme per fases, a mesura que disposen dels diners per a les obres.

tracking