SEGRE

SALUT EMERGÈNCIES

Les ambulàncies ja operen des de la base del Camí dels Frares

Per a més eficiència i manté la de l’Arnau

La nova base del SEM s’ubica al Camí dels Frares, al costat de les ambulàncies de Lafuente-Egara.

La nova base del SEM s’ubica al Camí dels Frares, al costat de les ambulàncies de Lafuente-Egara.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Des d’ahir, el cotxe d’intervenció ràpida (VIR) amb un metge que fins ara s’ubicava a Alcarràs i l’UCI mòbil que era a l’hospital Santa Maria operen des de la base del CIM, vora el polígon Camí dels Frares. Així ho van confirmar fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van reiterar que aquesta reubicació dels efectius pretén donar una resposta més ràpida a les incidències i cobrir millor el territori, com va avançar SEGRE.

Així, actualment hi ha una base d’emergències mèdiques a la zona nord de la ciutat (a l’Arnau de Vilanova, que compta amb una UCI mòbil amb metge, infermer i tècnic i amb dos ambulàncies bàsiques operades per un infermer i un tècnic) i una altra al polígon del Camí dels Frares. “El 62% de les actuacions del VIR d’Alcarràs eren a Lleida ciutat, per això vam decidir traslladar-la a Lleida”, van subratllar ahir.

Fonts del comitè d’empresa van lamentar ahir que la nova reubicació no impliqui recuperar la presència del metge en una de les dos UCI mòbils. Segons explica el SEM, els equips i professionals s’activen en funció de les necessitats concretes de cada pacient i emergència.

tracking