SEGRE

ADMINISTRACIONS TRIBUNALS

La Generalitat recorre per via judicial la llicència d'obertura de la discoteca Biloba

Notifica la presentació d’un recurs contenciós administratiu || Reclama l’expedient a la Paeria com a pas previ a formalitzar la demanda, que podria incloure una petició de suspensió cautelar

Vista aèria del complex de la discoteca Biloba, al polígon NeoParc, al costat de l’LL-11.

Vista aèria del complex de la discoteca Biloba, al polígon NeoParc, al costat de l’LL-11.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat ja ha notificat la presentació del recurs contenciós administratiu contra la llicència d’obertura concedida per la Paeria a la discoteca d’estiu Biloba, ubicada al polígon NeoParc, al costat de l’LL-11. Una portaveu de la conselleria d’Empresa va informar ahir a aquest diari que aquest tràmit, formalitzat pel departament de Governació, comporta la reclamació a l’ajuntament de l’expedient relatiu a la concessió del permís a la discoteca, que estudiaran abans de formular la demanda.

Va afegir que serà en aquesta demanda en la qual reclamaran mesures concretes, encara que no va confirmar si una serà la petició de la suspensió cautelar de la llicència. En tot cas, la Biloba, que va obrir a finals del mes de juliol, va finalitzar el passat dia 8 la primera temporada d’obertura.

L’administració autonòmica ja va presentar al·legacions, que l’ajuntament va rebutjar

L’administració autonòmica inicia ara la via judicial després que durant la tramitació dels permisos per a la discoteca formulés al·legacions en dos ocasions, que van ser rebutjades per la Paeria. Els departaments d’Indústria i Territori van advertir l’ajuntament que la Biloba estava dins del perímetre de seguretat dels dipòsits de combustible de l’empresa CLH i que la normativa vigent impedeix la instal·lació d’aquest tipus d’activitats a la zona. En canvi, el consistori va considerar que queda fora del perímetre i que la normativa a què al·ludeix la Generalitat no l’afecta. A més, va remarcar que a la zona ja hi ha altres activitats, com locals comercials, oficines, un restaurant i un club de pàdel.

La discoteca també es va veure involucrada el mes passat en una polèmica després que centenars de joves que sortien del local a altes hores de la matinada caminessin per l’LL-11, amb els consegüents perills. Els promotors de la discoteca van iniciar llavors la instal·lació de semàfors a la zona.

tracking