SEGRE

COMERÇ ESTABLIMENTS

L'antic local de Miró acollirà la perfumeria més gran de l'Eix

La cadena valenciana Druni hi obrirà la seua segona botiga a Lleida || El local està ara en obres, ja que estava deteriorat i la Paeria va ordenar executar-hi millores

El local, ubicat en el número 35 del carrer Major, està tancat des del juliol, quan se’n va anar Miró.

El local, ubicat en el número 35 del carrer Major, està tancat des del juliol, quan se’n va anar Miró.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cadena Druni obrirà a l’antic local de la cadena d’electrodomèstics Miró la que serà la perfumeria més gran de l’Eix Comercial, van confirmar fonts del sector. Situat en ple carrer Major, al número 35, aquest local té uns quatre-cents metres quadrats de planta i quatre pisos d’altura (dos dels quals a peu de carrer, un cap a Blondel i un altre cap al carrer Major) i encara que les dimensions finals de la botiga dependran de la llicència i de l’espai que es destini al magatzem, es pot acostar als mil metres quadrats de superfície comercial.

Druni ja compta actualment amb una botiga a Lleida, situada al carrer del Carme, que té intenció de conservar, de manera que aquest serà el segon local de la firma a la capital i el tercer a la província, ja que en té un altre a Tàrrega.

L’edifici estava buit des que Miró, que es troba immers en un concurs de creditors a causa de la seua delicada situació financera, va tancar aquest local el mes de juliol passat. No obstant, l’obertura del nou establiment encara es demorarà diversos mesos i tot indica que no serà abans de mitjans del 2017. El motiu és el mal estat de conservació de l’edifici, que ha obligat el seu propietari, el Capítol de la Catedral de Lleida, a executar-ne altres de rehabilitació. De fet, el 2014 van arribar a tramitar un expedient de ruïna econòmica per a l’immoble, que és un dels més grans de l’Eix, però la Paeria el va rebutjar. No obstant, l’ajuntament sí que va detectar la necessitat d’executar obres d’envergadura per garantir-ne la conservació en condicions de seguretat, per l’existència de filtracions a la coberta i problemes amb les bigues. Els treballs van començar a executar-se fa algunes setmanes i encara s’allargaran fins a finals d’any. Després, la cadena podrà entrar per habilitar la nova botiga.

Druni és una cadena de botigues especialitzades en perfumeria, cosmètica, maquillatge i lavabo personal nascuda el 1987 a la localitat de Carlet, a València. Està en ple procés d’expansió i compta actualment amb més de 240 botigues. El sector de la perfumeria és un dels que han crescut en els últims anys a l’Eix, que té presència de gairebé totes les principals cadenes del sector.

tracking