SEGRE

BARRIS URBANISME

Els veïns de Gardeny demanen millores urgents a Ferran el Catòlic

També una rotonda a Cardenal Cisneros

La vorera a Ferran el Catòlic es troba molt deteriorada, denuncien els veïns.

La vorera a Ferran el Catòlic es troba molt deteriorada, denuncien els veïns.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de Turó de Gardeny ha enviat una carta als grups polítics de la Paeria en la qual sol·licita millores pendents al barri, de cara a la inclusió en els pressupostos de l’any que ve, que començaran a discutir-se en breu una vegada s’aprovin les ordenances fiscals. Consideren urgent abordar la reurbanització del carrer Ferran el Catòlic en tot el tram que va entre Pius XII i Joc de la Bola, ja que està “impracticable, amb fanals ruïnosos i totalment rovellats i la vorera inservible a pràcticament tot el tram”. Per tot plegat, sol·liciten també que es reasfalti tot aquest carrer. Així mateix, els veïns també plantegen la necessitat d’una altra millora urbanística a l’altre extrem del barri, al carrer Cardenal Cisneros. Veuen necessari construir-hi una rotonda a la cruïlla amb la rampa de connexió amb l’avinguda Galileu Galilei (que és el principal accés a l’altiplà de Gardeny). L’associació afirma que aquestes peticions “són conseqüència de l’absoluta falta d’inversió i de manteniment per part de l’ajuntament al barri des de fa més de deu anys”.

Els veïns no obliden tampoc reclamar millores pendents ja previstes en els pressupostos d’aquest any, però que encara no s’han executat. Una de les principals és habilitar el primer parc del barri, en un solar situat al costat de la ludoteca i un edifici. També reclamen la neteja i el condicionament de la falda del turó de Gardeny a la zona de Cardenal Cisneros i vora el Castell dels Templers. Finalment, plantegen habilitar un pàrquing al costat del carrer Albert Porqueras.

L’associació veïnal denuncia que pateixen una “absoluta falta d’inversió i manteniment”

Tanmateix, pel que fa a aquesta última actuació, la Paeria va anunciar fa uns dies que ha estat descartada perquè afecta un solar particular i el propietari no vol cedir-lo.

tracking