SEGRE

HOSTALERIA PROMOCIÓ

Campanya d'Hostaleria perquè restaurants i bars ofereixin descomptes els dimarts

Amb l’objectiu de captar clients aquest dia, el de menys afluència de tota la setmana || La idea és instaurar en aquest sector una jornada amb preus especials com el Dia de l’Espectador al cine

Clients ahir a la terrassa d’un local d’hostaleria de Lleida.

Clients ahir a la terrassa d’un local d’hostaleria de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació d’Hostaleria de Lleida preveu afegir-se a una campanya a nivell estatal que impulsa que bars i restaurants ofereixin descomptes o preus especials els dimarts per atreure clients aquest dia de la setmana, que sol ser fluix al sector hoteler. Més o menys com el Dia de l’Espectador al cine, però en locals de restauració. La iniciativa parteix de la Federació Espanyola d’Hostaleria, juntament amb la cadena Makro, i es va estrenar amb èxit a Madrid aquest mes. De fet, la campanya compta amb més de tres mil locals inscrits en el conjunt de l’Estat i Lleida preveu dur-la a terme, segons va indicar el gerent de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona. “Qualsevol iniciativa per augmentar la clientela és bona. Ens estem plantejant fer-ho”, va afirmar, i va argumentar que actualment els negocis hotelers tenen bona afluència de clients a partir de dijous, sobretot els divendres i dissabtes, mentre que la resta de setmana és molt menor.

Solsona va assenyalar que el mes de novembre és dels pitjors de l’any quant a facturació per a bars i restaurants, al ser una època postvacances d’estiu i prefestes nadalenques, per la qual cosa considera que seria un bon moment per aplicar aquesta iniciativa.

Madrid ha estrenat aquest mes la iniciativa amb èxit i Lleida considera aplicar-la en temporades baixes

Va afegir que el gener i el febrer també acostumen a ser mesos fluixos i va considerar que aquest tipus d’accions de promoció s’han d’aplicar precisament en les èpoques baixes.

Per a aquesta campanya, batejada a nivell general com els Dimarts de l’Hostaleria, es van escollir precisament els dimarts després que una enquesta entre els hotelers determinés que aquest sol ser el dia de la setmana en què els seus negocis registren menys afluència de públic.

El president de la Federació Espanyola d’Hostaleria, el lleidatà Josep Maria Rubio, va assenyalar que després de celebrar la primera jornada d’aquesta iniciativa a Madrid van rebre trucades de diferents províncies que no havien sabut abans d’aquesta idea i que estan interessades a afegir-s’hi.

Per això va augurar bones perspectives al futur d’aquesta campanya. Per poder disfrutar de les ofertes d’aquell dia, bars i restaurants van pujar les seues promocions a una pàgina especialment dissenyada per a aquesta acció, en la qual els clients poden buscar les propostes que es troben a prop de la seua ubicació i que els resulten més interessants.

tracking