SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Dos conductors ferits en un aparatós xoc a la Rambla de Pardinyes

Després van impactar contra el passeig central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos conductors de 38 i 26 anys van resultar ferits a primera hora de la tarda d’ahir després que els seus vehicles col·lidissin a la intersecció entre el carrer Corregidor Escofet i l’avinguda Tortosa, al barri de Pardinyes.

L’aparatós sinistre va tenir lloc, per causes desconegudes i que s’estan investigant, cap a les 16.00 hores i, després del xoc, tots dos vehicles van acabar impactant contra la pronunciada vorera del passeig de la Rambla de Pardinyes, a l’altura de l’escola Riu Segre, sense que cap vianant patís danys.

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Als dos vehicles, un turisme Audi i una furgoneta Opel, únicament viatjaven els conductors, dos homes de 38 i 26 anys, que van patir policontusions i sengles fuetades cervicals. Després de ser atesos in situ pels sanitaris, que els van col·locar collarins, tots dos van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova. El pronòstic era menys greu, segons van informar des del SEM.

Pel que sembla, els dos van donar negatiu en el control d’alcoholèmia.

El succés va provocar expectació entre els veïns, molts dels quals van sortir al carrer després de sentir el fort impacte. Operaris municipals, després que dos grues retiressin els cotxes sinistrats, van netejar la calçada i el tram de la rambla en el qual van quedar restes dels vehicles. Per la seua part, la Guàrdia Urbana va regular el trànsit en aquest tram i el pont de Pardinyes per evitar que es formessin retencions fins passades les cinc de la tarda.

Imatge dels dos turismes implicats en l’aparatós accident d’ahir a Pardinyes.

Imatge dels dos turismes implicats en l’aparatós accident d’ahir a Pardinyes.

tracking