SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Obren 29 apartaments turístics vinculats a l’hotel Real en ple centre de la ciutat

Ubicats en un bloc de pisos per estrenar a Príncep de Viana || Propietat d’Eizasa Hoteles, que considera que la ciutat és un bon mercat potencial i els començarà a comercialitzar el dia 11

Imatge del saló d’un dels apartaments turístics.

Imatge del saló d’un dels apartaments turístics.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La que havia de ser una promoció de pisos ubicada a Príncep de Viana amb Sant Ruf i coneguda com a edifici Princess acollirà finalment habitatges turístics explotats en règim de lloguer i pensats per a estades llargues, vacacionals o viatges de negoci. Així ho va confirmar ahir a aquest diari Marisa García, directora de l’hotel Real, establiment de la cadena Eizasa Hoteles, que també és la propietària d’aquest bloc. L’immoble de sis plantes, rebatejat com a Apartamentos Real Lleida, consta de dos dúplexs d’alt nivell, 21 apartaments i 6 estudis totalment equipats, amb cuina completa i wifi. Així mateix, el bloc també disposa de pàrquing i d’un gimnàs a la primera planta.

García va detallar que els habitatges turístics es començaran a comercialitzar a partir de l’11 de novembre a través del web de la cadena hotelera i dels principals portals de reserves turístiques.

Pel que fa al preu de les habitacions, els fixaran la setmana que ve prenent com a referència els vigents en el sector a la ciutat.

“Arran d’un estudi de mercat, vam detectar que a Lleida ciutat hi havia un nínxol de mercat d’apartaments turístics. A més, tant les prestacions com la ubicació de l’immoble, a prop de l’estació de trens, sumaven valor a l’oferta turística”, va explicar García. Els apartaments estan moblats seguint una estètica moderna i no han arribat a ser estrenats com a habitatges, ja que abans de posar-los a la venda o de lloguer la immobiliària Eizasa va traspassar l’immoble a Eisaza Hoteles. Fonts de la cadena van assegurar que les perspectives són bones, malgrat que la demanda del sector turístic és “molt variant”.

I és que en els últims anys l’oferta turística i hotelera a la ciutat es troba en constant renovació. Després de la reobertura l’any passat del Condes de Urgel i l’antic hotel Segrià com a hotel Nadal, actualment Lleida compta amb més de 1.200 habitacions hoteleres i 2.000 places. Així mateix, el nou Parador del Roser s’estrenarà per fi, i després de set anys d’obres, com a parador nacional de turisme a començaments de l’any vinent, amb 53 habitacions dobles.

La capital també compta amb establiments com els albergs Jardins del Segrià o el de Joventut Sant Anastasi.

S’ha de recordar que l’estiu passat la licitació d’un hotel a Gardeny va quedar deserta al no presentar-s’hi cap oferta. Aquest hotel havia d’ocupar un dels edificis de l’antiga caserna militar que segueixen buits.

Imatge del saló d’un dels apartaments turístics.

Imatge del saló d’un dels apartaments turístics.

tracking