SEGRE

COMERÇOS GIRANDO CON...FEST

Rock & Shop a la Zona Alta

Sessions de DJ amb Axel de Sidonie i Guille Milkyway de La Casa Azul a la plaça Ricard Viñes || Exposició fotogràfica en una quinzena d’establiments

Josep Bellera i Rafa Ariño, amb una de les imatges que s’exposaran als comerços de la Zona Alta.

Josep Bellera i Rafa Ariño, amb una de les imatges que s’exposaran als comerços de la Zona Alta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot va començar com un projecte personal del fotògraf lleidatà Rafa Ariño. “Quedava amb grups de música que m’agraden per anar-me’n de gira amb ells i fotografiar els concerts des d’una altra perspectiva: els nervis abans de començar, els llargs viatges en furgoneta, l’adrenalina de l’escenari...” Girando con... es va convertir en un llibre. I va continuar creixent fins a convertir-se en un festival i en una insòlita exposició itinerant que s’estrenarà a la Zona Alta de Lleida. Rock & Shop per animar la temporada prenadalenca.

El pròxim dia 9, una quinzena d’establiments associats exposaran fotografies de gran format de Rafa Ariño en les quals podran veure’s imatges poc convencionals de Vetusta Morla, Dorian, Sidonie, Amaral, El Columpio Asesino, Love of Lesbian, León Benavente, Los Planetas o Lori Meyers, entre d’altres. Amb aquesta insòlita decoració s’ambienta els clients per al dia 12 de novembre, quan Ricard Viñes serà una festa. Literalment. Rafa Ariño punxarà al costat d’Axel Pi, bateria del grup Sidonie, i Guille Milkyway, cantant de La Casa Azul i conegut també pel seu paper de jurat en el concurs Oh happy day i com a col·laborador del programa El món de RAC1.

‘Girando con...Fest’ és un projecte de Rafa Ariño que es presenta a Lleida abans de llançar-se a la carretera

De les set de la tarda a les dotze de la nit, la música regnarà a Ricard Viñes, on diversos establiments d’hostaleria associats a la Zona Alta gestionaran barres de bar a la plaça. A més, es projectaran les imatges més impactants del projecte Girando con... de Rafa Ariño en una pantalla gegant que s’instal·larà en una de les parets metàl·liques de Viñes.

“Volem que sigui una festa tant per a clients com per a visitants ocasionals, per la qual cosa tots els associats s’han implicat al màxim per estendre aquest festival a cada racó la Zona Alta”, explica Marta Sans, de l’associació.

En aquest sentit, diversos establiments trauran pantalles a l’exterior per projectar per als seus clients les imatges que s’estaran veient a la plaça Ricard Viñes. Rafa Ariño es mostra encantat de poder estrenar a la seua ciutat el que vol convertir en un festival que rodarà per tot l’Estat. “Estic molt agraït a Josep Bellera, president de la Zona Alta, per haver-se implicat tant en el que d’altres haurien pensat que es tractava d’una bogeria.” Tots dos comparteixen un desig: “Que es converteixi en un festival anual.”

Una cita que patrocina SEGRE amb DJ coneguts en la qual la música compartirà protagonisme amb la fotografia, les compres i l’hostaleria a les portes del Black Friday.

tracking