SEGRE

SUCCESSOS

El jutge envia a la presó el pres de Lleida que va violar a una dona durant un permís

L’acusat s’ha negat a declarar

El jutge envia a la presó el pres de Lleida que va violar a una dona durant un permís

El jutge envia a la presó el pres de Lleida que va violar a una dona durant un permís

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge de Rubí (Barcelona) ha acordat aquest dimecres enviar a la presó el violador Tomás Pardo, acusat d’agredir sexualment una dona i intentar matar-la dissabte passat, quan gaudia d’un permís penitenciari de tres dies de la presó de Lleida.

Segons han informat fonts judicials, el titular del jutjat d’instrucció número 6 de Rubí, davant de qui l’acusat s’ha negat aquest dimecres a declarar, ha acordat el seu ingrés a presó provisional pels delictes de detenció il·legal, robatori amb violència, agressió sexual, assassinat en grau de temptativa i estafa.

El jutge, que també atribueix al violador reincident un delicte de lesions, ha ordenat el seu ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança.

Pardo va ser detingut pels Mossos d’Esquadra diumenge passat a Igualada (Barcelona), després que el dia anterior suposadament va abordar una dona en aquesta localitat i se la va portar cap a una zona boscosa de Castellbisbal (Barcelona) -situada a uns 45 quilòmetres-, on la va violar i la va intentar matar a ganivetades.

La policia catalana es va posar rere la pista de Pardo, que compleix una condemna de 26 anys de presó que li van imposar el 2005 per una altra violació i intent d’homicidi gairebé idèntic ocorregut el 2002-, gràcies que el seu nebot va intentar treure diners d’un caixer automàtic amb la targeta de crèdit que li havia sostret la víctima.

El nebot, menor d’edat, no va poder treure diners, ja que el caixer es va quedar la targeta, si bé aquesta actuació va ser clau perquè els Mossos d’Esquadra poguessin centrar les seues sospites sobre Pardo, que abans de ser detingut va intentar fugir camps a través, segons han informat fonts properes al cas.

Quan els equips d’emergència van acudir a la zona boscosa a rescatar la dona, que havia pogut avisar per telèfon malgrat quedar malferida, aquesta els va assegurar que el violador li va confessar que l’havia de matar perquè tenia antecedents per fets semblants, segons les fonts.

El violador reincident gaudia d’un permís de tres dies -el tercer d’aquestes característiques que li concedien-, que la justícia havia avalat després de rebre informes favorables sobre la seua evolució per part d’institucions penitenciàries.

tracking