SEGRE

Els veïns de la Bordeta surten al carrer per demanar l'expulsió dels okupes

Anuncien accions més contundents si Paeria o Generalitat no actuen

.

Dos-centes persones es manifesten a La Bordeta per demanar l'expulsió dels okupesLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant de dos-centes veïns, uns 400 segons la organització, s’han concentrat aquesta tarda davant el local social de La Bordeta per demanar l’expulsió dels okupes reincidents i incívics del barri que causen problemes de convivència i desperfectes als pisos que okupen il·legalment. “Els hem donat oportunitats; els hem ofert anar junts a serveis socials i cossos policials en processos de mediació, però es neguen en rotund. No volem aguantar-los més ni que no resituïn més famílies conflictives en La Bordeta, fa quatre anys que demanem solucions però no arriben,” ha afirmat Mari Carmen Guerrero, presidenta de l’associació de veïns.

Al crit de “No volem okupes” o “Volem viure tranquils”, els manifestants es van congregar al carrer Pla d’Urgell de forma pacífica però reivindicativa. Si en 15 dies no veuen accions per part de la Paeria o la Generalitat, no descarten noves accions, “que no seran pacífiques”, van afirmar.

Per la seua part, el grup municipal d’ERC va apuntar ahir que és necessari afrontar el conflicte amb calma i serenitat i proposarà en la pròxima comissió de drets de les persones de dur a terme un pla per evitar ocupacions il·legals i incivisme a tota la ciutat, ja que La Bordeta no és l’únic barri que les pateix.

tracking