SEGRE

HOSTALERIA LOCALS

El River tanca als Camps Elisis i se'n va a la Llotja amb un nom nou

Després de dos dècades al xalet modernista, a l’acabar-se la concessió municipal || La Paeria preveu destinar aquest edifici a usos hotelers per a usuaris del parc

Imatge de l’edifici modernista dels Camps Elisis, on ha estat vint anys el River.

Imatge de l’edifici modernista dels Camps Elisis, on ha estat vint anys el River.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La discoteca River va celebrar la nit de dilluns passat l’última sessió al xalet modernista dels Camps Elisis, després de dos dècades de funcionament en aquest immoble. Un dels responsables va explicar ahir que dissabte vinent obriran a la sala multifuncional de la Llotja, la mateixa que fa dos anys acollia sessions de ball els diumenges i festius a la tarda.

El nou recinte es denominarà Palau SBK, sigles de salsa, bachata i kizomba, els balls pels quals ja apostava el River des del maig del 2015, per la qual cosa també havia passat a dir-se River SBK. En principi, hi haurà una única sessió setmanal, els dissabtes des de la mitjanit fins a les sis de la matinada, va explicar el mateix portaveu. El tancament de l’històric River és conseqüència del final de l’actual concessió del xalet dels Camps Elisis, propietat de la Paeria, que conclou el proper dia 10.

Aquest edifici modernista ha funcionat com a discoteca durant les dos últimes dècades a través de sengles societats, sempre en règim de concessió, arran que l’ajuntament lleidatà optés per aquesta fórmula després d’haver-lo cedit temporalment com a seu de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol.

Els responsables de l’equip de govern del consistori de Lleida tenen previst convocar un concurs pròximament per a una nova concessió de l’emblemàtic xalet modernista.

Ho faran en les properes setmanes, malgrat que el nou concurs serà per a un ús diferent de l’actual, ja que la intenció és que aculli un equipament hoteler que doni servei als usuaris del parc.

La Crida demana un debat

El grup municipal de Crida per Lleida va insistir ahir a reivindicar que la Paeria posi en marxa un procés participatiu ciutadà en relació amb els usos que ha de tenir el xalet modernista dels Camps Elisis. La Crida ha recopilat propostes com la d’ubicar-hi un hotel d’entitats, un centre cultural veïnal o un restaurant. Aquesta última possibilitat coincidiria amb els plans que ha ideat l’equip de govern.

Els representants de la Crida havien denunciat prèviament la falta de control del govern sobre aquesta concessió.

tracking